8 رفتار غافلگیر کننده نوزادان
خبرنامهی ناردانام؛ مجلهی سلامت و زیبایی
مهم نیست که چقدر امادگی دارید، نوزاد شما کارهایی را مرتکب می شود که شما را متعجب خواهد کرد. آمادگی برای تولد نوزاد معمولاً در تهیه ی سیسمونی و لوازم آن خلاصه می شود. در این مبحث رفتار غافلگیر کننده نوزادان معرفی خواهد شد.
معمولاً آمادگی متوسط زنان باردار در حد آموزش های ابتدایی و تهیه سیسمونی و مدیتیشن می باشد. وقتی از مادران چند هفته پس از تولد کودکشان می پرسید که چه کاری انجام می دهند، از آنها می شنوید که می گویند ای کاش اطلاعات بیشتری در مورد کودکشان داشتند.
حرکات روی شکم نوزاد
بخشی از توانایی کودک شما در انجام خزیدن به سمت پستان ، قدرت خارق العاده او در نگه داشتن سر خود به سمت بالا و حرکت دادن آن به اطراف است. گردن نوزادان بسیار شکننده و ضعیف می باشد ولی توانایی این عمل را دارند.
شما باید رفتار غافلگیر کننده نوزادان خود را مد نظر داشته باشید، حرکات روی شکم نوزاد را از دو هفتگی او شروع می شود و به احتمال زیاد از قدرت آنها تعجب خواهید کرد. این عمل را روزانه 20 دقیقه انجام دهید تا زمانی که کودک شما توانایی نشستن را پیدا کند.
لبخند زدن
لبخند زدن به دلیل گاز یا رفلکس و نه به خاطر شادی و بازی با والدین در 6 تا 8 هفتهی اول تولد دیگر رفتار غافلگیر کننده نوزادان به شمار می رود. زمانی که نوزاد یاد می گیرد عضلات خود را در جهان خارج حرکت دهد، حرکات او تند تر خواهد شد. عضلات صورت از این امر مستثنی نیستند و کم کم یاد می گیرند و توانایی واکنش و لبخند را خواهند داشت.
لبخند های ابتدایی اگر چه واقعی نیستند ولی باعث ایجاد عکس های زیبایی می شوند. نوزاد شما از 8 هفتگی شروع به لبخند زدن های واقعی می کند و این امر ریشه در عشق و تحسین دارد.

شناسایی والدین بر اساس بوی آنها
شناسایی والدین از دیگر مصادیق رفتار غافلگیر کننده نوزادان است، کودکان از 6 ماهگی که در شکم مادر هستند توانایی بویایی بالایی دارند. به همین دلیل است که یک پیراهن با بوی آشنا کودک گریان را آرام می کند. این به این معنی است که اگر والدین در نزدیک آنها باشند کاملا حس خواهند کرد. بعضی از نوزادان چنان بویایی بالایی دارند که وقتی مادرشان وارد ساختمان شود کاملا حس می کنند.
عدم تولید اشک در ماه های اولیه تولد
علارغم گریه ی نوزاد در اولین ساعت های تولد، اشکی تولید نمی شود. از دیگر مصادیق رفتار غافلگیر کننده نوزادان، عدم وجود مجاری اشک در ماه های اولیه تولد است و بعد از ماه سوم این مجاری شروع به رشد می کند. اگر مشاهده کردید که حتی در صورت ناراحتی کودک شما اشک می ریزد ، ممکن است مجرای اشک مسدود شده باشد و شما باید با متخصص اطفال تماس بگیرید.

چهره ی مادر خود را تشخیص می دهند

حضور افراد در کنارشان را حس می کنند
از آنجا که کودک شما برای اولین بار همه چیز را تجربه می کند ، به شدت به انرژی حساس هستند. آنها می توانند حضور انسان های دیگر را در اطراف خود حس کنند. این بدان معناست که آنها نسبت به عصبانیت ، اضطراب ، نگرانی و تنش نیز بسیار حساس هستند.
کودک شما همه چیز را متوجه می شود، بنابراین مراقب باشید که جو آرام و پرنشاط باشد. شما باید یک پایه حمایتی و نرم برای سیستم حسی کودک خود ایجاد کنید.
