مهارت های غذایی کودک من چگونه رشد می کند؟
خبرنامهی ناردانام؛ مجلهی سلامت و زیبایی
کودک از چه سنی خودش غذا بخورد؟!
در این دوران هماهنگی چشم و دست کودک شما در حال بهبود است. تاکنون ، او احتمالاً آموخته است که چیزها را از یک دست به دست دیگر منتقل کند ، و به احتمال زیاد او دوست دارد با بازی با غذایش این مهارت جدید را تمرین کند!
اجازه دهید کودک شما با انگشتان خود بافت غذای خود را کشف و احساس کند. اگرچه ممکن است کثیف باشد ، اما برای او بسیار جالب است و راهی خارق العاده برای کمک به او در زمینه راحتی و آشنایی بیشتر با بافت های مختلف است. سعی کنید مقداری روزنامه یا پارچه ارزان قیمت را زیر صندلی قرار دهید تا اتاق کثیف نشود.
در حدود هفت یا هشت ماهگی ، کودک شما ممکن است شروع به جستجوی غذا در بشقاب های دیگران کند. او عاشق کپی کردن از دوستان و خانواده است ، و ممکن است مشتاقانه سعی کند آنچه را می خورید را تجربه کند.
اگر او تمایلی به امتحان غذای خاصی ندارد ، اجازه دادن به او برای دیدن شما می تواند راهی عالی برای تشویق او باشد.
اگر کودک شما با قاشق تغذیه می کند، ممکن است سعی کند قاشق را از دست شما چنگ بزند و خودش قاشق را بگیرد.با این حال ، مهارت های هماهنگی او هنوز به کمی تمرین نیاز دارد و احتمالاً تا حداقل یک سالگی قادر به تغذیه خوب خود با قاشق نخواهد بود. در این فاصله ، سعی کنید یک قاشق را به او بدهید تا خودش آن را نگه دارد در حالی که با قاشق دیگری کار تغذیه را انجام می دهید. یا باید به غذاهای انگشتی روی بیاورید که او می تواند به راحتی خودش آن را بگیرد و بخورد.

کدام غذاها را می توانم به کودک خود ارائه دهم؟!
اگر شروع به از شیر گرفتن کودک خود کرده اید بهترین زمان برای شروع غذاهای پوره شده است. جویدن غذا به فک و دهان کودک شما کمک می کند تا به سلامت رشد کند و عادت دادن او به بافت های مختلف اکنون می تواند به او کمک کند تا هنگام رشد از طیف وسیع تری از غذاها لذت ببرد. لثه های کودک شما سخت است ، بنابراین او برای جویدن نیازی به دندان ندارد.
رژیم غذایی کودک خود را با ارائه بسیاری از غذاهای مختلف از گروه های اصلی ، متنوع نگه دارید:
- مقدار زیادی میوه و سبزیجات مختلف
- غذاهای نشاسته ای ، مانند نان ، برنج ، ماکارونی و سیب زمینی
- منابع خوبی از پروتئین ، مانند گوشت ، ماهی ، تخم مرغ و لوبیا
- شیر و محصولات لبنی
اگر قبلاً این کار را نکرده اید ، می توانید ترکیبات طعم دهنده جدیدی را برای کودک خود آماده کنید – حتماً مراقب آن ظاهر شگفت آور غذاها برای جذب کودکتان باشید!ارائه مقدار کمی غذای مختلف در هر وعده غذایی راهی عالی برای اطمینان از دریافت دامنه وسیعی از ویتامین ها و مواد معدنی است.
کودک شما احتمالاً فینگر فودهایی مانند سبزیجات خوب پخته شده ، تکه های میوه نرم ، نوارهای تست و پنیر را دوست خواهد داشت. این موارد به او کمک می کند تا به تغذیه خود عادت کند ، که برای استقلال بسیار خوب است.
شیر مادر یا شیر خشک همچنان بهترین نوشیدنی برای کودک شما است. همچنین می توانید در وعده های غذایی آب و آب میوه کاملاً رقیق شده (1 قسمت آب میوه و 10 قسمت آب) ارائه دهید. اگر کودک خود را با بطری تغذیه می کنید ، اکنون زمان خوبی است که به جای آن با لیوان یا فنجان کودک خود را تغذیه کنید.
کودک از چه سنی خودش غذا بخورد؟
بسته به اینکه کودک شما از شیر مادر تغذیه کند یا از شیر خشک استفاده کند ، ممکن است به مکمل های ویتامین A ، C و D اضافی نیاز داشته باشد. دریابید که کودک شما به کدام ویتامین ها نیاز دارد. اگر مطمئن نیستید کدام مارک های ویتامین برای کودک شما مناسب است ، از داروساز خود بپرسید.
هدف این است که به تدریج مقدار غذایی که کودک شما می خورد با گذشت زمان افزایش دهید. اشتهای او به طور طبیعی با رشد بیشتر می شود و ممکن است دریابید که او هشت یا نه ماه روزانه سه وعده غذا می خورد.
تعجب نکنید اگر کودک کوچک شما بعضی روزها زیاد غذا می خورد و بعضی روزها کمتر. او هنوز هم درمورد غذا و غذا خوردن چیزهای زیادی یاد می گیرد و بیشتر بچه ها برخی روزها چیزی نمی خورند.
تحمل غذا نخوردن کودک دشوار می باشد ولی اصرار برای خوردن کمکی به شما و کودک شما نخواهد کرد. درعوض، سعی کنید بپذیرید که کودک شما در حال حاضر گرسنه نیست ، و منتظر زمان غذای بعدی باشید. اگر در مورد میزان غذا خوردن وی به طور کلی با وزن او مشکل دارید ،کادر بهداشت شما از وزن کردن او خوشحال خواهد شد و به شما اطمینان می دهد.
اگر برای شما سوال است که کودک از چه سنی خودش غذا بخورد، ممکن است تلاش های زیادی لازم باشد تا کودک به غذای جدید عادت کند. دوباره همان غذاها را تکرار کنید و بگذارید با آنها بازی کند و از آنها لذت ببرد تا زمانی که علاقه مند شود یک لقمه را امتحان کند. سرگرم کننده و راحت بودن زمان صرف غذا برای هر دوی شما استرس کمتری به دنبال خواهد داشت ، و به کوچولوی خود کمک کنید تا یاد بگیرد خوب غذا بخورد.